Flatcoated Retriever valpar att tinga!


Vi önskar valparna ur vår senaste kull lycka till när de nu kommer till sina nya hem.

u. Miss Mallorys Once And For All ”Festis”

Festis är en vänlig, trygg och kvick tjej som har stor samarbetsvilja i allt hon gör. Hon är en duktig markör, stadig vid sidan och följsam. Hon är spontan på allt vilt. Hon är trygg med andra hundar och arbetar helt ostört av dem.

Flera CK och klassvinster på utställning samt Crufts kvalad till 2023, Danskt juniorcert

e. Miss Mallory Let`s Go Crazy ”Chippen”

Chippen är en trygg, snäll och arbetsvillig hane med stor samarbetsvilja och ”is mellan öronen”. Med det menar vi att han har förmågan att bromsa upp och använda hjärnan och nosen när det krävs. Han är trygg med andra hundar och kan arbeta helt ostört oavsett omgivande hundar. Chippen apporterar på praktisk jakt, han är stadig och följsam även i situationer där det händer mycket och lovar väldigt gott inför framtiden.

Han har Excellent i Nkl B-prov och placerade sig 4a i UKL-Workingtest på 2022 års Flatmästerskap med 93 poäng. Han är helt spontan på allt vilt, både kall och varmvilt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *